خانه / پزشکی و سلامت / شکرقهوه ای چیست؟

شکرقهوه ای چیست؟

شکر قهوه‌ای در این مرحله تولید می‌شود

مخلوط کردن کریستال‌های شکر سفید با مقادیری از ملاس محلولی را تولید می‌کند که شکر قهوه‌ای نام دارد که بعد از فرآیند خشک کردن، کریستال‌های شکر قهوه‌ای تولید می‌شوند. شکرهای موجود در بازار که به رنگ قهوه‌ای می‌باشند، دارای مقادیر متفاوتی از ملاس هستند. شکر قهوه‌ای روشن، از ۳٫۵ درصد ملاس و شکر قهوه‌ای تیره، از ۶٫۵ درصد ملاس تشکیل شده است. شکر قهوه‌ای، به رنگ قهوه‌ای طلایی رنگ و روشن است که طعمی کاراملی و ملایم دارد. شکر قهوه‌ای به نسبت شکر سفید، رنگ کدرتر و بافت زبرتری دارد.

فوایداین نوع شکر!!

شکر قهوه ای و بهبود گردش خون :

شکر قهوه ای بسیار سودمند است و برای سلامتی مناسب. شامل مقدار زیادی مواد معدنی است موادی که مورد نیاز بدن است. دیده شده که مصرف شکر باعث بهتر شدن گردش خون و همچنین افزایش تولید سلول های خونی و همینطور آسان کردن هضم و گوارش مواد غذایی شده است. مصرف شکر قهوه ای به زنانی که تازه زایمان کرده اند نیروی دوباره می بخشد.

شکر قهوه ای و درمان سرماخوردگی :

دهه هاست که مصرف شکر قهوه ای یک درمان خانگی برای سرماخوردگی محسوب می شود. شکر قهوه ای را در آب در حال جوشیدن با زنجبیل اضافه می کردند و به همان شکل داغ مصرف می کردند و مصرف آن باعث درمان علائم سرماخوردگی می شد. در برخی جاها از شکر خام یا شکر قهوه ای به جای عسل استفاده می کرده اند.

شکر قهوه ای و پوست :

همچنین اثرات مثبت شکر قهوه ای برروی پوست غیر قابل انکار است، طوری که در برخی لوازم آرایشی معتبر از شکر قهوه ای استفاده می کنند. شکر قهوه ای باعث کاهش ورم پوست می شود باعث مرطوب شدن پوست و همچنین از سلول های پوست در برابر رادیکال های آزاد دفاع می کند.

شکر قهوه‌ای نیز مانند شکر سفید سریعاً جذب بدن می‌شود
برای افراد دیابتی که در زمان‌های افت شدید قند خون، به شربت شکر احتیاج دارند، وضعیت شکر قهوه‌ای و شکر سفید مانند یکدیگر است و همانند شکر سفید، شکر قهوه‌ای نیز می‌تواند در مدت زمان کوتاهی، قند خون را افزایش دهد.

نکته!!

شکر قهوه ای ارجحیتی به شکر سفید ندارد

برخی از افراد معتقدند که مضرات شکر قهوه ای کمتر از شکر سفید است، این تصور پایه علمی ندارد چراکه شکر قهوه ای حاصل تصفیه شکر سفید با ملاس است و حتی می تواند مضرتر باشد.

میزان شکر نانو سبوس دار بیشتر از نان حجیم سفید است

نان سبوس دار به طور کلی بسیار مغذی تر از نان سفید است ولی متاسفانه برخی نانوایان بخاطر کاهش تلخی آرد سبوس دار، به آن شکر اضافه می کنند.

قبل از خرید نان سبوس دار از عدم وجود شکر در آن مطمئن شوید.

شکر باعث افزایش غنچه گل و ماندگاری آن می شود

تحقیقات اخیر نشان می دهد که وجود کمی شکر در خاک باعث افزایش رشد گیاهان تزیینی و ماندگاری آن می شود و دلیل آن فعل و انفعالات باکتری های موجود در خاک به دلیل شکر است. برخی از باغداران هلندی برای افزایش شکوه باغچه خود از این ترفند استفاده می کنند.

درباره‌ی Yasos

همچنین ببینید

نوشیدن آب

آداب نوشیدن آب دراسلام واهمیت آن

اهمیت آب در بدن: آب برای حفظ سلامت مطلوب بدن ضروری است ولی میزان نیاز بین افراد مختلف، متفاوت می باشد. مطالعات توصیه های متفاوتی را در طی سالیان متوالی ارائه نموده اند ولی در حقیقت نیاز به آب در بدنتان به عوامل بسیاری بستگی دارد از جمله وضعیت سلامت کلی تان، میزان فعالیت بدنی شما و اینکه کجا زندگی می کنید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.